Λαμία: Κατέληξε στα χωράφια μετά από σύγκρουση σε γνωστή διασταύρωση

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2024 09:03 Λαμία: Κατέληξε στα χωράφια μετά από σύγκρουση σε γνωστή διασταύρωση

Σφοδρή σύγκρουση στη συμβολή Αγράφων και Γιαννιτσιώτη…

Γερό «μπαμ» είχαμε για μία ακόμη φορά στη διασταύρωση Αγράφων και Γιαννιτσιώτη, ένα σημείο που έχει δώσει τα περισσότερα τροχαία, κάποια εκ των οποίων είχαν και σοβαρό τραυματισμό.

Ευτυχώς αυτή τη φορά περιοριστήκαμε σε υλικές ζημιές, αρκετά σημαντικές όμως, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.

Λίγο μετά τις 17:00’ το απόγευμα της Πέμπτης (14/3) το κόκκινο Peugeot κατέβαινε τη Γιαννιτσιώτη συγκρούστηκε με το λευκό βαν που κινούνταν στην Αγράφων με κατεύθυνση προς την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας.

Μετά τη σύγκρουση το δεύτερο όχημα κατέληξε στα χωράφια.

Ειδοποιήθηκε Τροχαία, και αρχικά ΕΚΑΒ χωρίς ευτυχώς να χρειαστεί κάποια διακομιδή στο Νοσοκομείο.

Δε θα κουραστούμε να επαναλαμβάνουμε ότι το σημείο είναι εξαιρετικά επικίνδυνο. Έχει εξεταστεί στο παρελθόν η τοποθέτηση φωτεινών σηματοδοτών, ωστόσο πλέον οι κυκλικοί κόμβοι, δίνουν την πρακτικότερη και ασφαλέστερη λύση όπως έχει αποδειχθεί και σε άλλα επικίνδυνα σημεία με διασταυρώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση