Λαμία: Τροχαίο με τρία αυτοκίνητα σε διασταύρωση - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 24 Μαρτίου 2024 08:16 Λαμία: Τροχαίο με τρία αυτοκίνητα σε διασταύρωση - ΦΩΤΟ

Στο νοσοκομείο διακομίστηκε μια εγκυμονούσα που ήταν συνοδηγός στο ένα από τα τρία εμπλεκόμενα αυτοκίνητα.

Το τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 12:00'  το μεσημέρι της Παρασκευής (22/3) στη νότια πλευρά της πόλης και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Καβάφη και Χαλκομάτας, στη Νέα Άμπλιανη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του LamiaReport ο οδηγός του χρυσάφι τζιπ, που ανέβαινε την οδό Χαλκομάτας, παραβίασε το STOP με αποτέλεσμα να «εμβολίσει» στο πλάι το μαύρο Opel Corsa που κινούταν κανονικά επί της οδού Καβάφη.

Μετά τη σύγκρουση το Opel Corsa έπεσε πάνω σε ένα ασημί Opel Astra, το οποίο κινούταν στο αντίθετο ρεύμα της οδού Καβάφη.

Στη θέση του συνοδηγού του μαύρου Opel Corsa καθόταν μια γυναίκα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη η οποία σοκαρισμένη διακομιστηκε εσπευσμένα στα Επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας και όλοι ευχόμαστε να ειναι καλά στην υγεία της τόσο η ίδια, όσο και το μωρό της.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας εξετάζουν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες εγινε το τροχαίο με τα τρία εμπλεκόμενα αυτοκίνητα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση