Ανθήλη: «Κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές από τις ρευματοκλοπές»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 24 Μαρτίου 2024 08:28 Ανθήλη: «Κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές από τις ρευματοκλοπές»

«Που είναι ο Εισαγγελέας και η ΔΕΔΔΗΕ για τα όσα συμβαίνουν στην Ανθήλη με τους ρομά...», αναρωτιούνται οι κάτοικοι που ειναι εξοργισμένοι με την ανοχή που υπάρχει απέναντι στους παραβατικούς ρομά από την Πολιτεία.

«Καζάνι που βράζει» είναι η κοινότητα της Ανθήλης με την κατάσταση που επικρατεί με τους ρομά, μετά και το τελευταίο επεισόδιο κλοπής που κατέληξε στα δικαστήρια λόγω αυτοδικίας, με την καταδίκη δυο κατοίκων του χωριού.

«Τώρα θα μας κλέβουν και δεν θα τολμάμε ούτε να τους ρωτήσουμε γιατι το κάνατε αυτό....», λέει ο πρόεδρος της κοινότητας Μάριος Μπούτσης, ο οποίος τονίζει ότι αυτό που ζητούν οι κάτοικοι της Ανθήλης ειναι ισονομία και ισοτιμία με τους ρομά.

«Δεν ειναι δυνατόν να έρχεται στη γιαγιά που παίρνει 400€ σύνταξη το συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ να κόψει το ρεύμα και οι ρομά που κάνουν συστηματικά ρευματοκλοπές να μένουν ατιμώρητοι. Υπάρχουν διάσπαρτα καλώδια μέσα στα οικόπεδα και στα χωράφια όπου περνούν παράνομα καλώδια ρεύματος. Εκεί παίζουν παιδιά και μπορεί να τα σκοτώσει το ρεύμα, όπως σκότωσε πρόσφατα οκτώ πρόβατα, ενώ από καθαρή τύχη δεν σκοτώθηκε και ο βοσκός....», είπε ο πρόεδρος της κοινότητας δείχνοντας τα καλώδια των ρευματοκλοπών.

Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Θα θρηνήσουμε θύματα αν δεν παρέμβουν οι Αρχές, τονίζουν γι' ακόμη μια φορά οι κάτοικοι της Ανθήλης.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση