Λαμία: Τραυματίστηκε έγκυος μετά από τροχαίο σε διασταύρωση - Δείτε εικόνες

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024 10:38 Λαμία: Τραυματίστηκε έγκυος μετά από τροχαίο σε διασταύρωση - Δείτε εικόνες

Στο Νοσοκομείο μία ακόμη γυναίκα που επέβαινε στο αγροτικό όχημα…

Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων σημειώθηκε γύρω στις 12:30’ το μεσημέρι, στη διασταύρωση των οδών Πηλίου και Χαλκομάτας στη νότια Λαμία.

Το αγροτικό το οποίο οδηγούσε νεαρός Ρομά και σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε άδεια ικανότητας οδήγησης, παραβίασε το STOP της Πηλίου και εμβολίστηκε από το ΙΧΕ που κατέβαινε κανονικά τη Χαλκομάτας.

Μετά τη σύγκρουση το ΙΧΦ χτύπησε στις κολόνες ηλεκτροδότησης που υπάρχουν στο σημείο και ακινητοποιήθηκε.

Δείτε το βίντεο:

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης όμως ήταν να τραυματιστεί ελαφρά η νεαρή συνοδηγός του ΙΧΦ που είναι και έγκυος, αλλά και μία ακόμη γυναίκα που επέβαινε επίσης στο αγροτικό. Και οι δύο διακομίστηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση