Σε Φθιώτιδα και Κρήτη οι υψηλότερες θερμοκρασίες της ημέρας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Απριλίου 2024 08:16 Σε Φθιώτιδα και Κρήτη οι υψηλότερες θερμοκρασίες της ημέρας

Ξεπέρασε τους 30 βαθμούς ο υδράργυρος σε έξι περιοχές της Φθιώτιδας…

Σε ακραία υψηλά επίπεδα κυμάνθηκε η θερμοκρασία στη χώρα και την Τρίτη 2 Απριλίου 2024, όπως παρουσιάζεται στη χρωματική κλίμακα θερμοκρασιών του Χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr.

Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr, 300 μετεωρολογικοί σταθμοί κατέγραψαν μέγιστες θερμοκρασίες άνω των 25 °C και 20 μετεωρολογικοί σταθμοί κατέγραψαν τιμές άνω των 30 °C, σε σύνολο 512 σταθμών. O αντίστοιχος αριθμός των μετεωρολογικών σταθμών που κατέγραψαν θερμοκρασίες άνω των 25 °C τη Δευτέρα 1/4, ήταν 227.

Στη λίστα με τις 10 περιοχές με τις υψηλότερες θερμοκρασίες ήταν αμέσως μετά η Μακρακώμη (30.7), η Αγία Τριάδα Μώλου (30.6) και η Στυλίδα (30.5). Με λίγα λόγια στη δεκάδα ήταν πέντε από τη Φθιώτιδα και άλλη μία από την Βόρεια Εύβοια.

Άνω των 30 βαθμών έδειξε και ο μετεωρολογικός σταθμός στο Θεολόγο Μαλεσίνας (30.1).

Στους 29.3 βαθμούς στη Λαμία στις 16:20'.

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους η σταδιακή υποχώρηση της θερμοκρασίας παρατηρείται ήδη από τα βορειοδυτικά τμήματα της χώρας μας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση