Γενική Συνέλευση από τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Απριλίου 2024 00:03 Γενική Συνέλευση από τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ

Στον κινηματογράφο Ίλιον…

Ανακοίνωση για τη συμμετοχή των εργαζομένων στις Γενικές Συνελεύσεις την Τετάρτη 03/4/2024 10.30 πμ στον κινηματογράφο Ίλιον, από το Σωματείο Εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ Λάρυμνας, προκειμένου να ενημερώσουν και για τις κοινές αποφάσεις των διοικητικών συμβουλίων όλων των σωματείων της νικελοβιομηχανίας.

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους: «Μετά από στοιχειοθετημένη συζήτηση απορρίπτουμε το σχέδιο της Κυβέρνησης και καλούμε σε γενικές συνελεύσεις σε όλους τους χώρους».

Παράλληλα ζητούν να μην υποχωρήσει κανείς στις διεκδικήσεις τους που περιλαμβάνει την παραμονή τους στη ΛΑΡΚΟ μέχρι τη μεταβίβαση στο νέο ιδιοκτήτη με τον οποίο θα διαραγματευτούν τους όρους εργασίας στο νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΛΑΡΚΟ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση