Διακοπές ρεύματος την Πέμπτη σε χωριά του Δομοκού

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Απριλίου 2024 16:53 Διακοπές ρεύματος την Πέμπτη σε χωριά του Δομοκού

Από τις 08:00’ το πρωί μέχρι το απόγευμα στις 18:00’…

Με ανακοίνωση του το Πρακτορείο Δομοκού της ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ, ενημέρωσε ότι θα πραγματοποιηθούν διακοπές ρεύματος την Πέμπτη 4 Απριλίου 2024, λόγω εκτέλεσης εργασιών σε δίκτυο υψηλής τάσης.

Ειδικότερα, από ώρα 08;00’ το πρωί μέχρι τις 17;00’ το απόγευμα θα γίνει διακοπή ρεύματος στον Άγιο Γεώργιο και πλησίον της Κοινότητας του Δήμου Δομοκού.

Επίσης διακοπή ρεύματος θα πραγματοποιηθεί από τις 08:00’ έως τις 09:00’ στην έναρξη και από 17;00’ έως 18;00’ στη λήξη των εργασιών, στα χωριά Νέα Μάκρυση, Άνω και Κάτω Παλαμά, Μακρολείβαδο, Μελιταία, Φιλιαδώνα, Νεοχώρι, Ανάβρα (Γούρα), Ξυνιάδα, Κορομηλιά, Άγιος Στέφανος και πέριξ του Αγίου Στεφάνου (ΟΣΕ, Ε65).

Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση