Μηνιαία κάρτα στα 15 ευρώ για όλους τους φοιτητές

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Απριλίου 2024 07:28 Μηνιαία κάρτα στα 15 ευρώ για όλους τους φοιτητές

Από Δευτέρα 8 Απριλίου…

Μια ευχάριστη είδηση μετέδωσαν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι Λαμίας, για μηνιαία κάρτα μετακίνησης αποκλειστικά για φοιτητές με 15 ευρώ.

«Έπειτα από αλλεπάλληλες κινητοποιήσεις των φοιτητών της Λαμίας μέσα από τους φοιτητικούς συλλόγους μας καταφέραμε να κάνουμε πράξη ένα από τα πιο σημαντικά αιτήματα των φοιτητών: Από Δευτέρα 8/4/24 έως και τις 20/7/24 οι φοιτητές και οι φοιτήτριες που το επιθυμούν, θα μπορούν να εξασφαλίζουν μηνιαία κάρτα στα 15€ για απεριόριστες διαδρομές με το αστικό ΚΤΕΛ Λαμίας», αναφέρουν σε δελτίο τύπου.

Οι αιτήσεις θα γίνονται στα  γραφεία της εταιρίας, Καποδιστρίου 3, 4ος όροφος, Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 08:30 έως τις 14:30.

«Για μία ακόμη φορά επιβεβαιώνεται ότι ο αγώνας μας έχει αποτέλεσμα και μπορεί να έχει κι άλλες, μεγαλύτερες κατακτήσεις, όσο αυτός μαζικοποιείται και αποκτά αντοχή και διάρκεια», συμπληρώνουν οι φοιτητές και συνεχίζουν:

«Επιβεβαιώνεται ότι τα αιτήματα μας είναι ρεαλιστικά και μπορούν να υλοποιηθούν δίνοντας διέξοδο στις σημερινές ανησυχίες και προβλήματα των φοιτητών και φοιτητριών!

»Αυτή είναι η απάντηση μας στην πολιτική της κυβέρνησης που επιδιώκει να υποβαθμίσει τις σπουδές και τα πτυχία μας, σαρώνει τα δικαιώματα μας και την ίδια στιγμή προχωρά στην ίδρυση των ιδιωτικών Πανεπιστημίων! Αυτός είναι και ο τρόπος να αφήσουμε το νόμο στα χαρτιά, να κατακτήσουμε τα δικαιώματά μας, την αναβάθμιση των σπουδών μας, του δημόσιου και δωρεάν Πανεπιστημίου»

Καταλήγοντας οι Φοιτητές σημειώνουν ότι συνεχίζουν διεκδικώντας επίσης:

• Δωρεάν μετακίνηση των φοιτητών από και προς τις 2 σχολές!

• Αποκλειστικά Δημόσιες και Δωρεάν σπουδές.

• Κρατική χρηματοδότηση στο ύψος των σύγχρονων αναγκών μας.

• Έκτακτο κρατικό κονδύλι για ανέγερση φοιτητικών εστιών στη πόλη της Λαμίας. Ούτε σκέψη για ΣΔΙΤ.  Διεύρυνση του επιδόματος στέγασης για τους φοιτητές!

• Ανοιχτό κυλικείο στο campus στην Αμπλιανη, για τις ανάγκες των φοιτητών και όλων των εργαζομένων του Πανεπιστημίου.

• Καμία σκέψη για αφαίρεση τις παιδαγωγικής επάρκειας από τα πτυχία μας! Πτυχία με αξία και πλήρη επαγγελματικά δικαιώματα!

• Δωρεάν σίτιση για ΟΛΟΥΣ, χωρίς εισοδηματικά κριτήρια αλλά με επίδειξη φοιτητικού πάσο.

• Επαρκές διδακτικό προσωπικό για να μην χάνονται μαθήματα ή ξεκινάνε στα μέσα του εξαμήνου!

• Σύγχρονες υποδομές και εργαστηριακό εξοπλισμό.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση