Έρχεται η 8η Ανθοκομική Έκθεση στον Σταυρό Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Απριλίου 2024 10:44 Έρχεται η 8η Ανθοκομική Έκθεση στον Σταυρό Λαμίας

Η Άνοιξη φέρνει μαζί της τον πιο όμορφο γιορτινό προορισμό για όλους εσάς που αγαπάτε την ομορφιά της φύσης και τα λουλούδια. Ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε την 8η Ανθοκομική Έκθεση, που διοργανώνεται στην πλατεία Νέας Βράχας στον Σταυρό Λαμίας, από τις 26 έως και τις 28 Απριλίου 2024.
Η φετινή έκθεση υπόσχεται να σας μεταφέρει σε έναν μαγικό κόσμο αρωμάτων και χρωμάτων, γεμάτο από τα πιο εντυπωσιακά λουλούδια και φυτά της εποχής. Ετοιμαστείτε να εμπνευστείτε από τις δημιουργικές ανθοκομικές διατάξεις και να ανακαλύψετε νέες ιδέες για τον κήπο σας ή τον εσωτερικό σας χώρο.
Δεν είναι μόνο μια έκθεση λουλουδιών, είναι ένα ταξίδι στην ομορφιά και την εμπνευσμένη δημιουργία. Με τη στήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, του ΟΠΑΣΤΕ, του Δήμου Λαμιέων και των πολιτιστικών συλλόγων της Δ.Κ. Σταυρού Λαμίας (Πολιτιστικός Σύλλογος Σταυρού, Εξωραϊστικός Σύλλογος «Η ΝΕΑ ΒΡΑΧΑ», Εξωραϊστικός & Εκπολιτιστικός Σύλλογος ΣΣ Λιανοκλαδίου «Ο Άγιος Μάρκος» και Σύλλογος Νεολαίας Σταυρού Λαμίας), αυτή η εκδήλωση υπόσχεται να είναι μια αξέχαστη εμπειρία για όλη την οικογένεια.
Ελάτε να ανακαλύψετε τον κόσμο των λουλουδιών μαζί μας στον Σταυρό Λαμίας!
Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε στην πλατεία Νέας Βράχας από τις 26 έως και τις 28 Απριλίου 2024.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση