«Έφυγε» ο παλιός ποδοσφαιριστής της Λαμίας Ντίνος Δάμπασης

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Απριλίου 2024 08:55 «Έφυγε» ο παλιός ποδοσφαιριστής της Λαμίας Ντίνος Δάμπασης

Πένθος στο Φθιωτικό ποδόσφαιρο…

Ένα από τα καλύτερα παιδιά του Φθιωτικού ποδοσφαίρου, ο Ντίνος Δάμπασης, «έφυγε» σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών.

Ο πολύς ο κόσμος τον γνώρισε μέσα από την αγάπη του για την μπάλα, παίζοντας ως ποδοσφαιριστής τόσο στον ιστορικό Αγρότη Λιανοκλαδίου, την ομάδα του χωριού του, αλλά και στον ΑΣ Λαμία στις αρχές της δεκαετίας του ‘80, από όπου και η παρακάτω φωτογραφία με όλους τους μεγάλους παίκτες της εποχής (κάτω στο μέσον).  

Για πολλά χρόνια επαγγελματίας με τη γνωστή καφετέρια στο Λιανοκλάδι, όπου γινόταν σημείο συνάντησης των ποδοσφαιρόφιλων.

Η είδηση του θανάτου του βύθισε στο πένθος όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν από κοντά. Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην σύζυγό του Βίκυ Δασκαλάκη - Δάμπαση, στο γιο του Σπύρο, τον αδελφό του Νίκο και όλους τους οικείους του.

Οι Βετεράνοι Ποδοσφαιριστές του ΑΣ Λαμία τον αποχαιρετούν με το παρακάτω μήνυμα:

«Έφυγε σήμερα για το μεγάλο ταξίδι μετά από μεγάλο και πολυετή αγώνα με την επάρατο νόσο ο Ντίνος Δάμπασης σε ηλικία 67 ετών.

Παλιός ποδοσφαιριστής του Αγρότη Λιανοκλαδίου που πέρασε και από τον Α.Σ.  Λαμία τη δεκαετία του 1980-81.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια τους συγγενείς και φίλους.

Η εξόδιος ακολουθία αύριο Τρίτη 9 Απριλίου ώρα 11:00 στο Λιανοκλάδι.

Καλό παράδεισο φίλε Ντίνο θα σε θυμόμαστε για πάντα

Η κηδεία του Κωνσταντίνου (Ντίνου) Δάμπαση θα γίνει αύριο Τρίτη (9/4/24) στις 11:00’ το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Λιανοκλαδίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση