Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα στην οδό Φραντζή και τη Λεωφόρο Ελευθερίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Απριλίου 2024 09:00 Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα στην οδό Φραντζή και τη Λεωφόρο Ελευθερίας

Από τις 7:00'  το πρωί της Τρίτης…

Στα πλαίσια κατασκευής του έργου «Ολοκληρωμένο Σχέδιο Αστικής Ανάπλασης Νοτιοδυτικού Τμήματος Λαμίας-2. Κατασκευή Δικτύου Ποδηλατοδρόμου & Κοινοχρήστων Χώρων της Περιοχής Παρέμβασης– Τμήμα: Ποδηλατόδρομος», για την κατασκευή εργασιών ασφαλτόστρωσης στον κόμβο των οδών Φραντζή και Λεωφ. Ελευθερίας (νέος Κυκλικός κόμβος), απαιτείται η τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας την Τρίτη 9/4/2024 από ώρα 7:00πμ έως πέρας των εργασιών.

Η εκτροπή της κυκλοφορίας θα γίνεται ως εξής:

Α) για την κίνηση από τη οδό Φραντζή και προς Κέντρο ή ανατολικά,  από την οδό Δημοκρατίας και μετά από την οδό Λεβαδείας ,

Β) για την κίνηση από την οδό Φραντζή και προς την έξοδο της πόλης, από την οδό Δαμασκηνού, Βελουχιώτη και Αινιάνος.

Ο Δήμος Λαμιέων παρακαλεί τους δημότες να δείξουν τη δέουσα κατανόηση, προκειμένου να γίνει η εκτέλεση των παραπάνω εργασιών για τη βελτίωση της κυκλοφορίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση