Τους έπιασαν με παράνομη «ψαριά» και αρνήθηκαν να την παραδώσουν!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Απριλίου 2024 10:40 Τους έπιασαν με παράνομη «ψαριά» και αρνήθηκαν να την παραδώσουν! (ΦΩΤΟ αρχείου)

Συνελήφθησαν για απείθεια…

Στη σύλληψη δύο νεαρών 21 και 22 ετών, προχώρησαν το απόγευμα της Δευτέρας (8/4) στελέχη του Λιμενικού Σταθμού Λίμνης Ευβοίας.

Οι δύο νεαροί εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε λέμβο στη θαλάσσια περιοχή ¨Ηρακλής¨ Ροβιών στο Β. Ευβοϊκό και να έχουν αλιεύσει δύο χιλιάδες εκατό (2.100) τεμάχια αχινών, υπερβαίνοντας το επιτρεπόμενο όριο ανά ημέρα για ερασιτέχνη αλιέα και σε απαγορευμένη χρονική περίοδο.

Ωστόσο, οι δύο νεαροί, σύμφωνα με τη Λιμενική Αρχή Λίμνης που διενεργεί την προανάκριση, αρνήθηκαν επίμονα να παραδώσουν τα αλιεύματα με αποτέλεσμά να συλληφθούν για απείθεια.

Η ποσότητα των αχινών τελικά κατασχέθηκε και ποντίστηκε στη θάλασσα, ενώ κινήθηκε και η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση