«Τσίμπησαν» μία ακόμη αλλοδαπή «εισπράκτορα»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 08:06 «Τσίμπησαν» μία ακόμη αλλοδαπή «εισπράκτορα»

Είχε πάρει 7.500 ευρώ και κοσμήματα από ηλικιωμένη στα Τρίκαλα…

Συνελήφθη την Δευτέρα 8 Απριλίου 2024, από αστυνομικούς της Ασφαλείας Τρικάλων, μία αλλοδαπή γυναίκα, για τηλεφωνική απάτη, από κοινού με άγνωστους, μέχρι στιγμής, συνεργούς της, που διαπράχθηκε σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας στα Τρίκαλα.

Ειδικότερα, απογευματινές ώρες προχθές (07-04-2024), άγνωστος άνδρας επικοινώνησε τηλεφωνικά με την παθούσα και με το πρόσχημα ότι συγγενικό της πρόσωπο ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα και έπρεπε να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση, την έπεισε να παραδώσει το χρηματικό ποσό των 7.500 ευρώ καθώς και κοσμήματα σε γυναίκα που έσπευσε σε σύντομο χρονικό διάστημα, στην οικία της.

Από την έρευνα των αστυνομικών της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Προμαχώνα, ταυτοποιήθηκε η ανωτέρω δράστιδα και ακολούθως, συνελήφθη.

Στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το σύνολο των κοσμημάτων, καθώς και το χρηματικό ποσό των 7.100 ευρώ, τα οποία, στη συνέχεια, αποδόθηκαν στην παθούσα.

Επιπλέον, από την κατοχή της κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο. Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση