Ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας στο έργο «WiFi4GR»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Απριλίου 2024 19:51 Ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας στο έργο «WiFi4GR»

Τέσσερα νέα σημεία με δωρεάν και γρήγορη ασύρματη σύνδεση…

Στο έργο "WiFi4GR - Ανάπτυξη δημοσίων σημείων ασύρματης ευρυζωνικής πρόσβασης στο διαδίκτυο" του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης εντάχθηκε ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας, μετά την έγκριση σχετικού μνημονίου συνεργασίας.

Με την υλοποίηση του έργου - εντός του επόμενου μήνα - τέσσερις (4) υπαίθριοι και δημόσιοι χώροι του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας με μεγάλη επισκεψιμότητα, θα γίνουν σημεία δωρεάν και γρήγορης ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο (Wifi - Hotspots).

Τα εν λόγω σημεία θα δημιουργηθούν:

▫ Στην κεντρική πλατεία Ελάτειας και στον πεζόδρομο

▫ Στην κεντρική πλατεία Κάτω Τιθορέας

▫ Στην κεντρική πλατεία Τιθορέας

και θα προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα σημεία, από προηγούμενο πρόγραμμα, της κεντρικής πλατείας Αμφίκλειας και της οδού Ευταξία.

«Ζούμε στην εποχή της ψηφιακής μετάβασης και οφείλουμε να μετατρέψουμε τον Δήμο μας σε λειτουργικό και "έξυπνο", ακολουθώντας τις ανάγκες και απαιτήσεις της σύγχρονης κοινωνίας. Στόχος μας η σταδιακή επέκταση του έργου και στις υπόλοιπες Δημοτικές Κοινότητες, ώστε όλοι οι δημότες μας να έχουν ίσες ευκαιρίες πρόσβασης στο διαδίκτυο», σημειώνει σε ανάρτησή της η Δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση