Βοθρολύματα στην παραλία και τη θαλάσσια περιοχή Λιβανατών

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Απριλίου 2024 22:52 Βοθρολύματα στην παραλία και τη θαλάσσια περιοχή Λιβανατών

Με επιστολή που κοινοποιούν σε, Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας, Κτηματική Υπηρεσία Φθιώτιδας, Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού Περιφέρειας Στ. Ελλάδας, Δήμαρχο Λοκρών, Λιμεναρχείο Αταλάντης και Αστυνομικό Τμήμα Αταλάντης, ο Σύλλογος για την Προστασία του Περιβάλλοντος Αγίου Ιωάννη Θεολόγου - ΟΣΜΑΕΣ, ενημερώνει για βοθρολύματα στην παραλία και τη θάλασσα στην περιοχή των Λιβανατών.

Η επιστολή:

«Σας κοινοποιούμε καταγγελία πολιτών της περιοχής Λιβανατών την οποία λάβαμε χθες 8-4-2024 σύμφωνα με την οποία βοθρολύματα έρεαν μέσω του ρέματος στην παραλία και εν συνεχεία έπεφταν στη θάλασσα καταστώντας τη μαύρη και με αφόρητη δυσοσμία!

Η καταγγελία συνοδεύεται με  αποκαλυπτικές φωτογραφίες των  βοθρολυμάτων!

Επιπρόσθετα σας γνωστοποιούμε ότι τα βοθρολύματα αυτά προέρχονται από παράνομες συνδέσεις κατοικιών των Λιβανατών με το δίκτυο ομβρίων (υπάρχει γνωστή καταδικαστική απόφαση).

Σημειώνουμε επίσης  πως η απαράδεκτη αυτή κατάσταση διαρκεί πλέον των 20 ετών με αποτέλεσμα να μολύνει τον Οπούντιο Κόλπο και εν συνεχεία τον Βόρειο Ευβοϊκό!

Εκτιμούμε πως η άμεση παρέμβασή σας είναι περισσότερο από αναγκαία!

Με εκτίμηση Το ΔΣ»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση