Συνελήφθη ο Αχιλλέας Mπέος

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 08:45 Συνελήφθη ο Αχιλλέας Mπέος

Μετά από μήνυση που υπέβαλε ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Γαργάλας.

Στη σύλληψη του Αχιλλέα Μπέου προχώρησαν αργά χθες το βράδυ οι αστυνομικές αρχές, μετά τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Γαργάλας για απειλή.

Ο Κώστας Γαργάλας που βρέθηκε χθες στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου Βόλου μετά τον ξυλοδαρμό του από τον δημοτικό σύμβουλο του Μπέου, Βασίλη Ζαχείλα, δέχτηκε φραστική επίθεση.

«Εσύ βάλε μυαλό» του είπε ο Αχιλλέας Μπέος και από όλους τους συμβούλους της αντιπολίτευσης εκλήφθηκε ως απειλή εναντίον του κ. Γαργάλα και όχι μόνο από τον ίδιο. Με αυτή τη φράση κρίθηκε πως ο Μπέος επιβράβευσε τη συμπεριφορά του Βασίλη Ζαχείλα, μέλη της οικογένειας του οποίου ήταν στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, στις θέσεις του κοινού. Ο κ. Γαργάλας ανέφερε πως κατέθεσε την μήνυση γιατί κινδυνεύει ο ίδιος και η οικογένεια του.

Σύμφωνα με τα gegonota.news ακολούθησε η σύλληψη του δημάρχου του Βόλου, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, οδηγήθηκε στην αστυνομία και με προφορική εντολή αφέθηκε ελεύθερος.

Δείτε βίντεο (Στο 18:20 η ένταση μεταξύ Μπέου και Γαργάλα)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση