Eurojackpot: Το τυχερό κατάστημα ΟΠΑΠ στη Λαμία γιορτάζει σήμερα τον νικητή του 1 εκατ. ευρώ!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024 12:23 Eurojackpot: Το τυχερό κατάστημα ΟΠΑΠ στη Λαμία γιορτάζει σήμερα τον νικητή του 1 εκατ. ευρώ!

Το Eurojackpot γιορτάζει τον πρώτο εκατομμυριούχο που αναδείχθηκε στην Ελλάδα, με ένα εορταστικό event στο τυχερό κατάστημα ΟΠΑΠ στο κέντρο της Λαμίας, όπου κατέθεσε το δελτίο του ο τυχερός παίκτης.

Tο κατάστημα ΟΠΑΠ των Γιώργου Κούτρα και Βαγγέλη Ντούβα, στην οδό Καποδιστρίου 23, μας περιμένει όλους σήμερα (Πέμπτη 11 Απριλίου), στις 18:00, για να απολαύσουμε ένα απόγευμα με πολλή μουσική, γευστικά εδέσματα και εκπλήξεις από το Eurojackpot. Φυσικά, δεν αποκλείεται να βρεθεί ανάμεσά μας και ο μεγάλος νικητής της δεύτερης κατηγορίας του παιχνιδιού.

86 εκατ. ευρώ στην κλήρωση της Παρασκευής

Αστρονομικά κέρδη μοιράζει το Eurojackpot στην κλήρωση της Παρασκευής 12 Απριλίου. Το έπαθλο που διεκδικούν οι παίκτες στην πρώτη κατηγορίας ανέρχεται σε 86 εκατ. ευρώ, ποσό που αποτελεί ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα.

Όσοι επιθυμούν να διεκδικήσουν τα 86 εκατ. ευρώ της πρώτης κατηγορίας του Eurojackpot, αλλά και τα έπαθλα των υπόλοιπων κατηγοριών, μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους στα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα, έως την Παρασκευή στις 19:00. Η μεγάλη κλήρωση θα πραγματοποιηθεί το ίδιο βράδυ, στις 21:00.

18+ επίγειο |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση