Δήμος Λαμιέων: Υπομονή με τα έργα φυσικού αερίου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024 07:50 Δήμος Λαμιέων: Υπομονή με τα έργα φυσικού αερίου

Που θα γίνουν εργασίες για ένα περίπου μήνα…

Συνεχίζονται οι εργασίες φυσικού αερίου στην πόλη της Λαμίας και σύμφωνα με ενημέρωση που είχε η Διεύθυνση Υποδομών και Τεχνικών Έργων του Δήμου, από την ανάδοχο εταιρεία, θα απαιτηθεί περιοδικές διακοπές της κυκλοφορίας σε διάφορες οδούς.

Ειδικότερα:

- Σκληβανιώτου, Αινιάνων και Κοραή στα τμήματα δυτικά της οδού Μακροπούλου.

- Σάκη Καράγιωργα, και Αριστομένη Προβελέγγιου.

- Νικοπόλεως, 1η Πάροδος Νικοπόλεως, Καλαμά, Δοϊράνης και Τεπελενίου.

Η λεωφορειογραμμή επί της οδού Κοραή θα τροποποιηθεί ανάλογα με τη πορεία των εργασιών. Οι εργασίες θα έχουν διάρκεια ένα μήνα.

Αυτό που επισημαίνει η Δ.Υ.Τ.Ε. είναι ότι ο προγραμματισμός και η εκτέλεση των εργασιών ανήκει στη διεύθυνση έργων της Δημόσιας επιχείρησης δικτύων διανομής αερίου, ΔΕΔΑ Α.Ε. και σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει δυνατότητα παρέμβασης του Δήμου στην εκτέλεση των εργασιών αυτών.

«Παρακαλούμε για την κατανόηση των πολιτών κατά την διάρκεια εκτέλεσης των προαναφερόμενων εργασιών και όλων των εργασιών που γίνονται στην πόλη μας στα πλαίσια κατασκευής του δικτύου και των παροχών φυσικού αερίου», καταλήγει το ενημερωτικό της Διεύθυνσης Υποδομών και Τεχνικών Έργων του Δήμου Λαμιέων.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση