Πένθος στη Φθιώτιδα για τον γνωστό τραγουδιστή Πάνο Αρβανίτη

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024 08:10 Πένθος στη Φθιώτιδα για τον γνωστό τραγουδιστή Πάνο Αρβανίτη

Ξεχωριστή φωνή και ξεχωριστός άνθρωπος, σε κάθε του εμφάνιση έδινε τον καλύτερο του εαυτό για να διασκεδάζει τον κόσμο…

Σε ηλικία 77 ετών, «έφυγε» για το μεγάλο ταξίδι, ο γνωστός Ανθηλιώτης τραγουδιστής Παναγιώτης (Πάνος) Αρβανίτης.

Γέννημα - θρέμμα της περιοχής, μεγάλωσε σε αγροτική οικογένεια και ασχολήθηκε και ο ίδιος αρχικά με τη γη. Αργότερα δούλεψε ως οδηγός σε επαγγελματικά οχήματα, ωστόσο η καλή του η φωνή τον έστρεψε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι.

Εργάστηκε σε όλα τα νυχτερινά μαγαζιά της Λαμίας, ή τουλάχιστον στα πιο γνωστά, όπως το Καν Καν, το Λότους, οι Σεϋχέλλες, η Χαβάη, το Lamia By Night κ.α. Για αρκετά χρόνια δούλεψε και σε μαγαζιά στην Αθήνα, ενώ έχει τραγουδήσει και για τους ομογενείς στη Γερμανία.

Συνεργάστηκε με πολλά μεγάλα ονόματα του λαϊκού τραγουδιού στη μακρόχρονη πορεία του στο χώρο. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε Μαργαρίτη, Μυτιληναίο, Τερλέγκα, Δούκισσα, Κοντολάζο, Κόλλια. Η φωνή του αναδείκνυε τα βαριά ρεμπέτικα και το πραγματικό λαϊκό τραγούδι.

Πέρα όμως από την πληθωρική παρουσία του στην πίστα ήταν και ξεχωριστός άνθρωπος. Ειδικά οι νεότεροι που βρέθηκαν στα μαγαζιά που τραγουδούσε, έχουν να το λένε για την απλόχερη βοήθεια και τις συμβουλές του.

Αναμφισβήτητα, ο Πάνος Αρβανίτης υπήρξε πραγματικός άρχοντας της νύχτας και είχε κερδίσει το σεβασμό όλων. Όμως και ο ίδιος σεβόταν όποιον τον τιμούσε με την παρουσία του στα μαγαζιά που τραγουδούσε, θαμώνες ή μη και έδινε τον καλύτερο εαυτό του για να περάσουν καλά.

Συγγενείς, φίλοι και γνωστοί θα μπορέσουν να του πουν το τελευταίο αντίο σήμερα Πέμπτη (11/4/24) στις 11:00’ το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου του Νέου Ανθήλης.

Στη σύζυγό του Έλλη και σε όλους τους αγαπημένους του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Καλό Παράδεισο!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση