Οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Λαμίας θα ψάλλουν στην Ακολουθία των Δ' Χαιρετισμών

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024 11:27 Οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Λαμίας θα ψάλλουν στην Ακολουθία των Δ' Χαιρετισμών

Η ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 και ώρα 18.00΄ στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών.

Το Μουσικό Σχολείο Λαμίας στηρίζοντας έμπρακτα τις σπουδές των μαθητών και των μαθητριών στη Βυζαντινή και Εκκλησιαστική μουσική, ενόψει των εορτών του Πάσχα, σε συνεργασία με το Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ο ΜΕΛΩΔΟΣ» και με την πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών σας προσκαλεί στην ακολουθία της Δ΄ Στάσης των Χαιρετισμών στην Υπεραγία Θεοτόκο, κατά την οποία θα ψάλλουν μαθητές και μαθήτριες του Μουσικού Σχολείου Λαμίαςκαι οι Χορωδίεςτης Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Καρπενησίου «ΟΡΕΙΨΑΛΤΕΣ» και του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ο ΜΕΛΩΔΟΣ».

Ελάτε να στηρίξουμε την προσπάθεια των παιδιών και των καθηγητών τους.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση