Λαμία: Στο Νοσοκομείο 15χρονος μετά από δάγκωμα σκύλου (ΦΩΤΟ)
Τον περασμένο Αύγουστο τα ίδια σκυλιά είχαν προκαλέσει σοβαρό τροχαίο σύμφωνα με μαρτυρίες…
Από το παιχνίδι, στο Νοσοκομείο, βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (10/4) 15χρονος μαθητής που κινούνταν στον κεντρικό δρόμο της εισόδου της Ροδίτσας.
Τρία μεγαλόσωμα σκυλιά, του επιτέθηκαν καταφέρνοντάς του δαγκώματα στη δεξιά γάμπα!
Το παιδί έτρεξε να προστατευθεί και βρήκε την ψυχραιμία να ειδοποιήσει τους γονείς του και την αστυνομία. Με μέριμνα των γονιών του ο 15χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας, ενώ στη συνέχεια η μητέρα του μετέβη στο Αστυνομικό Μέγαρο και υπέβαλλε μήνυση κατά παντός υπευθύνου.
Στα καλά καθούμενα ο άτυχος μαθητής βρέθηκε να λαμβάνει δύο αντιβιώσεις, ενώ ευτυχώς ήταν καλυμμένος εμβολιαστικά, αν και κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν το οποιοδήποτε αδέσποτο σκυλί είναι πιο επικίνδυνο.
Σύμφωνα πάντως με τα όσα κατήγγειλαν στο LamiaReport οι γονείς του παιδιού, πρόκειται για τα ίδια σκυλιά που πριν μερικούς μήνες είχαν προκαλέσει σοβαρό τροχαίο σε 49χρονη που κινούνταν με το μηχανάκι της στη συγκεκριμένη οδό. Όπως είχε καταγράψει τότε η ηλεκτρονική μας εφημερίδα, η γυναίκα είχε τραυματιστεί σοβαρά (στα άκρα) και σύμφωνα με το ρεπορτάζ εξακολουθεί να ταλαιπωρείται για την αποκατάσταση της υγείας της!
«Αυτό που θέλουμε είναι να γίνει κάτι με τα αδέσποτα πριν γίνει κάποιο μεγαλύτερο κακό. Τα συγκεκριμένα σκυλιά επιτίθονται σε οχήματα, δάγκωσαν ένα παιδί. Τι περιμένουμε να γίνει το χειρότερο για να δώσουμε λύση;», δήλωσε στο LamiaReport η μητέρα του 15χρονου που ζητεί την άμεση απομάκρυνση των συγκεκριμένων σκυλιών από κατοικημένες περιοχές.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Πατέρας και γιος επιτέθηκαν κι έσπασαν το χέρι ταξιτζή στη Νέα Ιωνία Βόλου
Ο λόγος της άγριας επίθεσης ήταν γιατί αρνήθηκε να επιβιβάσει τον 25χρονο γιο στο ταξί…
«Κάτω τα χέρια από το νερό της Λαμίας»: «Όχι» Πανουργιά Παπαϊωάννου στην απορρόφηση της ΔΕΥΑΛ από την ΕΥΔΑΠ
Το τελεσίγραφο του ΥΠΕΝ και της ΕΥΔΑΠ μέχρι την 31η Οκτωβρίου σε 19 δήμους, μεταξύ αυτών και στους 7 της Φθιώτιδας. Γιατί η υγιής ΔΕΥΑΛ δεν έχει ανάγκη κανένα «δέλεαρ» χρεών και καμιά βοήθεια από την ΕΥΔΑΠ. Σφοδρές αντιδράσεις και από την αντιπολίτευση.
Καλοκαίρι το Σαββατοκύριακο - Ραγδαία επιδείνωση του καιρού από Τρίτη με βροχές και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας
Ψυχρότερες αέριες μάζες φέρνουν την επιστροφή του Φθινοπώρου την ερχόμενη εβδομάδα.
«Στον αέρα» οι επιδοτήσεις των παραγωγών - Κραυγή αγωνίας από τα ΚΥΔ Φθιώτιδας (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)
Ευρεία συνάντηση στη Λαμία με τη συμμετοχή βουλευτών, αυτοδιοικητικών και αγροτών. Κάτω από το 5% οι υποβληθείσες δηλώσεις ΟΣΔΕ πανελλαδικά. Οι προτάσεις και τα άμεσα αιτήματα προς το Υπουργείο.
Από το αυτόφωρο κατευθείαν στη φυλακή οι δύο «εισπράκτορες» της απόπειρας απάτης στην Αταλάντη
Μαραθώνια ακροαματική διαδικασία 7 ωρών στο Αυτόφωρο Μονομελές - Οι ισχυρισμοί για τον μυστηριώδη «Νίκο» που δεν έπεισαν το Δικαστήριο…