Εργασίες στο οδικό δίκτυο της ΠΕ Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 07:32 Εργασίες στο οδικό δίκτυο της ΠΕ Φθιώτιδας

Χρηματοδότηση ύψους 300.000 ευρώ υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας…

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός υπέγραψε την απόφαση ένταξης της δράσης: «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΡΕΙΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΚΛΑΔΙΩΝ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ Π.Ε. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 2024» στο «ΠΠΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2021-2025» και στον Άξονα Προτεραιότητας «Οδική ασφάλεια».

Η δράση χρηματοδοτείται από το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης (ΕΠΑ). Η επιλέξιμη δημόσια δαπάνη ανέρχεται σε 300.000 ευρώ και καλύπτει πλήρως τον αρχικό προϋπολογισμό του έργου.

Συγκεκριμένα, πρόκειται να εκτελεστούν εργασίες καθαρισμού ερεισμάτων, διαμόρφωσης - κοπής μικρών και μεσαίων δένδρων, κλαδέματος θάμνων, κοπής χλοοτάπητα των πρανών, κοπής και απομάκρυνσης ξυλωδών φυτών κλπ.

Μετά την υπογραφή της απόφασης ένταξης του έργου, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός δήλωσε: «Αντλούμε χρηματοδότηση 300.000 ευρώ από το Περιφερειακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης για να υλοποιήσουμε μία ακόμη παρέμβαση στο οδικό δίκτυο της Φθιώτιδας. Με βάση τις υποδείξεις των υπηρεσιών μας, θα προχωρήσουμε σε αναγκαίες εργασίες για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση