Μεγάλη εκδήλωση για τα Τέμπη στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ Μαγνησίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024 23:57 Μεγάλη εκδήλωση για τα Τέμπη στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ Μαγνησίας (φωτογραφία INTIME)

«Τέμπη 2023-2024: Το έγκλημα αυτό να μην συγκαλυφθεί»…

Ο Σύλλογος «Τέμπη 2023», Πολίτες του Βόλου και εκ μέρους του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας οι: Φοιτητικοί Σύλλογοι, Ενιαίος Σύλλογος Διδασκόντων ΠΘ, Σύλλογος Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού ΠΘ, Σύλλογος Ειδικού Τεχνικού Εργαστηριακού Προσωπικού ΠΘ, Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού ΠΘ, συνδιοργανώνουν εκδήλωση ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης σχετικά με το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, το Σάββατο 20 Απριλίου 2024 στις 19:00’ στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ Μαγνησίας.

Θα μιλήσουν εκ μέρους του Συλλόγου των Τεμπών η πρόεδρος Μαρία Καρυστιανού και η Ελένη Βασάρα. Θα τοποθετηθεί και εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών και Μέσων Σταθερής Τροχιάς.

«Κάνουμε ευρύ κάλεσμα σε φορείς της πόλης να συνδράμουν στη μέγιστη δυνατή συμμετοχή των μελών τους στην εκδήλωση αυτή.

Καλούμε κάθε πολίτη του Βόλου, ώστε να στείλουμε στα αυτιά των ιθυνόντων το ακόλουθο μήνυμα:

- Όχι άλλες θυσίες ανθρώπων στο βωμό εταιρικών κερδών, κομματικών και μικροπολιτικών συμφερόντων!

- Διαλεύκανση σε βάθος των αιτιών της τραγωδίας και πλήρης απόδοση ευθυνών! Όχι στη συγκάλυψη!

- Ασφάλεια στις μετακινήσεις για να μη θρηνήσουμε και νέα θύματα

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση