Συνεχίζονται οι δράσεις των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024 23:59 Συνεχίζονται οι δράσεις των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

Αναβλήθηκε η διαμαρτυρία στα γραφεία της ΔΥΠΑ…

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι λαϊκές συγκεντρώσεις ενημέρωσης των κατοίκων στα χωριά Μαλεσίνα και Μαρτίνο, από τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ.

Η ανταπόκριση των εργαζομένων από άλλες επιχειρήσεις και άλλων κοινωνικών στρωμάτων της περιοχής ήταν συγκινητικοί και όπως σημειώνουν, τους εξοπλίζει με δύναμη να συνεχίσουν τον αγώνα για να μην μαραζώσει ο τόπος τους.

Και σήμερα η περιφρούρηση των  εργαζομένων απέτρεψε την είσοδο εργολάβων φύλαξης στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου.

Το σωματείο παραβρέθηκε επίσης στα εγκαίνια της λαογραφικής αίθουσας του Γυμνασίου Λάρυμνας, συνεχάρη τους διοργανωτές και ευχαρίστησε τόσο την σχολική κοινότητα, όσο και τους καλεσμένους για την έκφραση αλληλεγγύης στον αγώνα μας.

Σημειώνουν τέλος ότι αναβάλλεται η παράσταση διαμαρτυρίας που ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή 12/4/2024 στις 11.00 πμ  στα γραφεία της ΔΥΠΑ στον Άλιμο Αττικής. Μεταφέρεται και θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16/4/2024 στις 12.30 μμ στα γραφεία της ΔΥΠΑ στον Άλιμο Αττικής (Εθνικής Αντιστάσεως 8).

Να αναφέρουμε επίσης ότι το Σάββατο 13 Απριλίου οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ θα βρεθούν στη Λαμία (δείτε ΕΔΩ).

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση