Μάζευαν τα ολοθούρια με τα μπιτόνια

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 00:19 Μάζευαν τα ολοθούρια με τα μπιτόνια

Έπεσαν σε έλεγχο του Λιμενικού…

Τις πρωινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής της Σκάλας Αταλάντης εντόπισαν δύο άνδρες να εισέρχονται στη θάλασσα για διενέργεια αλιείας, σέρνοντας πλαστικά μπιτόνια, στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ ακρωτήριου “ΠΑΛΙΟΜΑΓΑΖΑ” και της νησίδας “ΓΑΪΔΑΡΟΣ”.

Στη συνέχεια, αφού εξήλθαν από τη θάλασσα, φόρτωσαν τα μπιτόνια με τα αλιεύματα σε Ε.Ι.Χ. όχημα. Ακολούθησε έλεγχος από στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στο όχημα των αλιέων, όπου εντοπίστηκαν διακόσια εβδομήντα έξι (276) τεμάχια του είδους “ΟΛΟΘΟΥΡΙΟ”.

Από το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Σκάλας Αταλάντης του Λιμεναρχείου Στυλίδας κατασχέθηκαν τα αλιεύματα, τα οποία ποντίστηκαν στη θάλασσα, ενώ επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση