Μεγάλη κινητοποίηση για πυρκαγιά δίπλα στη Ι.Μ. Γοργοϋπηκόου στο Γοργοπόταμο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 11:37 Μεγάλη κινητοποίηση για πυρκαγιά δίπλα στη Ι.Μ. Γοργοϋπηκόου στο Γοργοπόταμο

Την πρόλαβαν πριν καλά καλά ανάψει!

Για πυρκαγιά δίπλα στην Ιερά Μονή Γοργοϋπηκόου στο Γοργοπόταμο, από φωτιά που άναψαν για κάψιμο υπολειμμάτων καλλιεργειών, ειδοποιήθηκε το κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας λίγο πριν τις 08:45’ το πρωί της Παρασκευής (12/4).

Η κινητοποίηση ήταν μεγάλη και κυρίως άμεση, καθώς στο σημείο έφτασαν τέσσερα οχήματα με εννέα πυροσβέστες, καθώς και έξι άτομα από την ΕΜΟΔΕ που έχει τη βάση της στο Μοσχοχώρι.

Ήδη όμως το πρώτο όχημα που έφτασε στο σημείο κατάφερε να την προλάβει και να μην επιτρέψει στις φλόγες να κάψουν πάνω από 100 τετραγωνικά αγροτοδασικής έκτασης.

Στο σημείο βρέθηκε και το ανακριτικό τμήμα για τα περαιτέρω.

Τονίζουμε κάθε φορά τη σημασία της έγκαιρης επέμβασης και το γεγονός ότι στα πρώτα λεπτά μια πυρκαγιά σβήνει και με ένα κουβά νερό…

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση