Αλλάζουν τα υδρόμετρα στο Δήμο Στυλίδας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 11:55 Αλλάζουν τα υδρόμετρα στο Δήμο Στυλίδας

Τι πρέπει να γνωρίζετε…

Ο Δήμος Στυλίδας ενημερώνει τους δημότες του ότι έχει ήδη ξεκινήσει η αντικατάσταση των παλαιών και συμβατικής τεχνολογίας υδρομέτρων με νέα “έξυπνα”.

Η αντικατάσταση αυτή γίνεται στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου με τίτλο «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ».

Σύμφωνα με το Δήμο το συγκεκριμένο έργο θα συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας του νερού, καθώς επίσης και στον έλεγχο διαρροών και απωλειών με σκοπό την εξοικονόμηση υδάτινων πόρων και ενέργειας, χωρίς καμία επιβάρυνση των δημοτών.

Ωστόσο, ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο ότι τα παλαιά υδρόμετρα τα οποία  θα αποξηλωθούν , προκειμένου για την αντικατάστασή τους, πρέπει να παραμείνουν, με ευθύνη του Δήμου Στυλίδας, σε ασφαλισμένη αποθήκη του Δήμου με σκοπό την επίλυση οποιασδήποτε τυχών προβλήματος στο λογαριασμό του εκάστοτε Δημότη.

«Παρακαλούμε όλους τους δημότες για την συνεργασία σας και την κατανόηση σας», καταλήγει το ενημερωτικό σημείωμα του Δήμου Στυλίδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση