Πρόσκληση για θέσεις υδρονομέων στο Δήμο Λοκρών

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 12:11 Πρόσκληση για θέσεις υδρονομέων στο Δήμο Λοκρών

Η σύμβαση θα είναι μέχρι 25/9/24…

Την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου δύο (2) ατόμων Υδρονομέων άρδευσης προς αντιμετώπιση εποχικών περιοδικών και πρόσκαιρων αναγκών για την εξασφάλιση της διατεταγμένης χρήσεως των αρδευτικών υδάτων και των αρδευτικών έργων περιόδου 2024, ανακοίνωσε ο Δήμος Λοκρών.

Ειδικότερα, ένα (1) άτομο για την Κοινότητα Αταλάντης - Κοινότητα Γουλεμίου και ένα (1) άτομο για την Κοινότητα Εξάρχου.

Η χρονική διάρκεια της σύμβασης θα είναι από την ημερομηνία πρόσληψης και μέχρι 25 Σεπτεμβρίου 2024.

Προθεσμία και υποβολή αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Δήμου Λοκρών / Τμήμα Διοικητικού Προγραμματισμού, Επιμελητείας & Ανθρώπινου Δυναμικού (Ταχ. Δ/νση: Πλατεία Δημαρχείου 1 – Αταλάντη – Τ.Κ. 35200, τηλ: 22330-23707/22374) και αρμόδιοι για την παραλαβή είναι οι υπάλληλοι Μοδιάτη Βασιλική και Δημητρίου Κων/νος κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία πέντε (5) ημερών (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) από την επομένη της ανάρτησης της ανακοίνωσης στο χώρο ανακοινώσεων του Δημοτικού καταστήματος Δήμου Λοκρών.

Περισσότερα ΕΔΩ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση