Ο μαχητής Παναγιώτης - Ραφαήλ γιόρτασε τα 6 του χρόνια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 12:38 Ο μαχητής Παναγιώτης - Ραφαήλ γιόρτασε τα 6 του χρόνια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Παναγιώτης – Ραφαήλ γιόρτασε τα γενέθλιά του!

Η περιπέτεια του Παναγιώτη – Ραφαήλ συγκλόνισε όλη την Ελλάδα, όταν πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, ο μικρός ήρωας έδωσε μάχη για τη ζωή του και ταξίδεψε στη Βοστώνη των ΗΠΑ για να υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία για τη νωτιαία μυική ατροφία.

Οι γονείς του Παναγιώτη – Ραφαήλ ανέβασαν ένα βίντεο με το 6χρονο πλέον Παναγιώτη -0 Ραφαήλ να σβήνει τα κεράκια της τούρτας του και έγραψαν τα εξής:

«Σήμερα το αγοράκι μας έγινε 6 ετών! Είμαστε περήφανοι για όσα έχει καταφέρει και ευγνώμονες για την αγάπη που του δείχνετε!!! Λόγω μιας ίωσης που τον ταλαιπωρεί γιορτάσαμε τα γενέθλια του μεταξύ μας, δέχτηκαμε όμως πολλές ευχές που έκαναν τη μέρα αυτή ξεχωριστή! Σας ευχαριστούμε πολύ, ευχόμαστε υγεία σε όλους».

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση