Το θέμα του ΧΥΤΕΑ-ΧΥΤΒΑ Τραγάνας στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 15:05 Το θέμα του ΧΥΤΕΑ-ΧΥΤΒΑ Τραγάνας στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς

Την Πέμπτη 18 Απριλίου…

Το μείζον θέμα δημιουργίας μονάδας διαχείρισης επικίνδυνων βιομηχανικών αποβλήτων (ΧΥΤΕΑ-ΧΥΤΒΑ) στο Δήμο Τανάγρας, έρχεται ως μοναδικό θέμα σε τακτική συνεδρίαση του ΠεριφερειακοΎ Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, την Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 και ώρα 11:00 πμ, στην αίθουσα συνεδριάσεων «Λάμπρου Παπαδήμα» (Αινιάνων 6-8) στη Λαμία.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί υβριδικά, δια ζώσης και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη, ενώ θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στο YouTube.

Να σημειώσουμε ότι η πρόσκληση έχει σταλεί και στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, στο Δήμαρχο Τανάγρας, Βασίλειο Περγάλια και σε τοπικούς φορείς και συλλόγους, στην εταιρία που έχει το έργο, ενώ έχει γνωστοποιηθεί στα γραφεία των Βουλευτών και Δημάρχων όλης της Στερεάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση