Το "Ευχαριστώ" της Διασωστικής Ομάδας Εθελοντών Στυλίδας στην "Agroinvest"

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024 17:18 Το "Ευχαριστώ" της Διασωστικής Ομάδας Εθελοντών Στυλίδας στην "Agroinvest"

Διαβάστε την ευχαριστήρια επιστολή της Διασωστικής Ομάδας Εθελοντών Στυλίδας, προς τον Πρόεδρο της εταιρείας "Agroinvest" κ. Γιάννη Βογιατζή, για την στήριξη στο έργο της Εθελοντικής Ομάδας.

«Αξιότιμε κ. Βογιατζή,

Με την παρούσα επιστολή Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την άμεση και θερμή ανταπόκρισή σας στο κάλεσμά μας και την ευγενική δωρεά σας για τις ανάγκες της ομάδας μας.

Η γενναιόδωρη αυτή προσφορά, ενισχύει την ομάδα ουσιαστικά, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και αναδεικνύει το πολύτιμο έργο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της AGROINVE5T Α.Ε., με άμεσο αποτέλεσμα για την τοπική κοινωνία.
Ευχαριστούμε θερμά για ακόμη μία φορά και υπογραμμίζουμε πόσο σημαντικές είναι αυτού του είδους οι πρωτοβουλίες, που αναδεικνύουν την κοινωνική ευαισθησία και την έννοια της προσφοράς, ενώ παράλληλα δημιουργούν συνθήκες ασφάλειας και αλληλεγγύης».

Με Εκτίμηση,

Για την Διασωστική Ομάδα Εθελοντών Στυλίδας
 
Ο Πρόεδρος
Γιάννης Αρεκλάκης

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση