Το συγκινητικό αντίο της Φίνος Φιλμ στον Γιάννη Φέρτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024 13:20 Το συγκινητικό αντίο της Φίνος Φιλμ στον Γιάννη Φέρτη (ΒΙΝΤΕΟ) Φωτό: intime

Τον Γιάννη Φέρτη αποχαιρετάει σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος, μετά την είδηση ότι έφυγε από τη ζωή στα 86 του χρόνια.

Η Φίνος Φιλμ, αποχαιρέτησε τον μεγάλο ηθοποιό, με ένα βίντεο στο Instagram, από μια σκηνή του Γιάννη Φέρτη, όταν ακόμη ήταν νεαρός ηθοποιός στις ασπρόμαυρες ταινίες.

Στη λεζάντα της ανάρτησης, γράφει: "Αντίο λέμε σήμερα στον σπουδαίο Γιάννη Φέρτη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών. Υπηρέτησε με αφοσίωση την υποκριτική τέχνη για πάνω από εξήντα χρόνια και ξεχώρισε για το ήθος και τη σεμνότητά του. Η βελούδινη και εκφραστική του φωνή θα μας συντροφεύει πάντα μέσα από τις ταινίες του. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του".
Πηγή: thetoc.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση