Πρόσκληση Πανουργιά Παπαϊωάννου στα κόμματα που συμμετέχουν στις ευρωεκλογές

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024 13:55 Πρόσκληση Πανουργιά Παπαϊωάννου στα κόμματα που συμμετέχουν στις ευρωεκλογές

Πως θα προβληθούν σε δημόσιους χώρους της Λαμίας…

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου προσκαλεί, την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 και ώρα 10:00 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου «Λάμπρος Παπαδήμας» του Δήμου Λαμιέων (Αινιάνων 6), τους εξουσιοδοτημένους εκπροσώπους των Πολιτικών Κομμάτων και των Συνασπισμών Κομμάτων που μετέχουν στις εκλογές της 9ης Ιουνίου 2024 για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (ΠΔ 18/06-04-2024, ΦΕΚ 50/τ. Α΄/2024).

Θέμα της συνάντησης είναι ο καθορισμός του τρόπου κατανομής και χρήσης των χώρων που παραχωρούνται από τα Δημοτικά Συμβούλια στα Πολιτικά Κόμματα και στους Συνασπισμούς Πολιτικών Κομμάτων, για την προεκλογική τους προβολή αναλογικά και επί ίσοις όροις.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση