Συμμετοχή του Δήμου Λοκρών στην πανελλήνια δράση καθαρισμού δασών Let’s Do It Greece (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024 15:43 Συμμετοχή του Δήμου Λοκρών στην πανελλήνια δράση καθαρισμού δασών Let’s Do It Greece (ΦΩΤΟ)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 στο Δήμο Λοκρών ο εθελοντικός καθαρισμός των περιαστικών δασών Αταλάντης, Μαλεσίνας και Μαρτίνου.

Το δελτίο τύπου:

Ο Δήμος Λοκρών συμμετείχε στην Πανελλήνια Δράση Καθαρισμού των Δασών  Let’s Do It Greece 2024 που πραγματοποιήθηκε σε 1000 σημεία ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα.  Οι εθελοντές συνέλεξαν από τα δάση χαρτί, γυαλί, πλαστικό και μέταλλο, μοιρασμένοι σε ομάδες, με σκοπό την απομάκρυνση αντικειμένων που ορισμένα από αυτά θεωρούνται και εύφλεκτα, ενόψει και της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου.

Στο δάσος Ρόδα της Αταλάντης συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες από το 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο, από το Γυμνάσιο, Γενικό Λύκειο και το ΕΠΑ. Λ. Αταλάντης με τους διευθυντές και τους καθηγητές τους, οι Εθελοντές και Φίλοι Αρκίτσας, και κάτοικοι της Αταλάντης. Στο περιαστικό δάσος της Μαλεσίνας συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες από  το 2ο Δημοτικό Σχολείο, από το Γυμνάσιο και Λύκειο Μαλεσίνας με τους διευθυντές και τους καθηγητές τους, και κάτοικοι της Μαλεσίνας. Στο περιαστικό δάσος του Μαρτίνου συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες από  το Δημοτικό Σχολείο, από το Γυμνάσιο και Λύκειο Μαρτίνου με τους διευθυντές και τους καθηγητές τους και κάτοικοι του Μαρτίνου.

Από το Δήμο Λοκρών συμμετείχαν στις δράσεις ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές, η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Εθελοντισμού κ. Παναγιούλα Καζάνα, ο Αντιδήμαρχος Δαφνουσίων και Πράσινου κ. Ιωάννης Ανεστόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Χρήστος Καλλής και Σπυριδούλα Δημάκη, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μαλεσίνας κ. Αλέξανδρος Κούρος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μαρτίνου κ. Δημήτριος Μπρούτσος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αρκίτσας κ. Ανάργυρος Μοδιάτης και πλήθος κόσμου.

Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν στις δράσεις καθαρισμού των δασών, τονίζοντας για μια ακόμη φορά την σημασία του εθελοντισμού και αυξάνοντας το συναίσθημα της προστασίας του περιβάλλοντος. 

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση