Στην Εθνική Μαθηματική Ομάδα μαθητής του Μουσικού Σχολείου Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024 21:05 Στην Εθνική Μαθηματική Ομάδα μαθητής του Μουσικού Σχολείου Λαμίας

2ο Βραβείο σε διαγωνισμό Λογοτεχνίας για μαθήτρια της Α’ Γυμνασίου…

Ξεχωριστές διακρίσεις για το Μουσικό Σχολείο Λαμίας, με δύο μαθητές του να κατακτούν βραβεία στα Μαθηματικά και τη Λογοτεχνία.

Ο Χαράλαμπος Πολίτης, μαθητής της Γ’ Γυμνασίου, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην 41η  Εθνική  Μαθηματική Ολυμπιάδα «Ο Αρχιμήδης». Συμμετείχε -μεταξύ 34 διαγωνιζόμενων- στον Προκριματικό Διαγωνισμό της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας, που διεξήχθη στις 06 Απριλίου 2024 στην Αθήνα, με σκοπό τη στελέχωση της 6μελούς Εθνικής Ομάδας της Ελλάδας. Ο Χαράλαμπος κατετάγη 2ος και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην Ολυμπιάδα, που θα λάβει χώρα στην Αττάλεια της Τουρκίας (25 - 30 Ιουνίου 2024).

Η Ναυσικά Νικοπούλου, μαθήτρια Α’ Γυμνασίου, συμμετείχε  στον πανελλήνιο διαγωνισμό Λογοτεχνίας. Κέρδισε το 2ο βραβείο στον τομέα πεζά γυμνασίου με το έργο της: «Το φεστιβάλ των αιωνίων».

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και Διδασκουσών και εν συνόλω η σχολική κοινότητα του Μουσικού Σχολείου Λαμίας, συγχαίρει τους μαθητές του για τις διακρίσεις τους. Επιπλέον «στον πολυπράγμονα μαθητή με την ομολογουμένως πολύπλευρη προσωπικότητα και του ευχόμαστε να κατακτήσει μετάλλιο με την Εθνική Ομάδα και στη ζωή του να διαπρέπει στις Θετικές Επιστήμες, με διακρίσεις και στη μουσική, σε μια διαρκή πορεία προόδου και επιτυχιών».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση