Το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Λαμιέων

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024 21:00 Το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Λαμιέων

Συζητήθηκαν οι ανάγκες και οι τρόποι ενίσχυσης της δομής…

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Στερεάς Ελλάδας στη Λαμία, όπου στεγάζεται και το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας, επισκέφτηκε το πρωί της Δευτέρας 15 Απριλίου 2024, ο Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου, τον οποίο και υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Κέντρου Δημήτρης Δρακάκης και οι εργαζόμενοι σε αυτό.

Η συζήτηση του κ. Παπαϊωάννου με τον κ. Δρακάκη, μετά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις, επικεντρώθηκε στην ενίσχυση της προνοιακής δομής και την υποστήριξη των φιλοξενούμενων παιδιών.

Ο Δήμαρχος τόνισε πως πρόκειται ουσιαστικά για ένα εξαιρετικό κοινωνικό έργο που προσφέρει με τη φιλοξενία και την ανατροφή τους, οδηγώντας τους σταδιακά στην ακαδημαϊκή και επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Ο Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας Δημήτρης Δρακάκης ευχαρίστησε το Δήμαρχο Λαμιέων Πανουργιά Παπαϊωάννου για την επίσκεψη του και ζήτησε την αρωγή του σε θέματα καθημερινότητας, με το Δήμαρχο να υπογραμμίζει την πρόθεση του να ενεργοποιήσει όλα τα διαθέσιμα εργαλεία για την αναμόρφωση της δομής.

Δείτε φωτογραφίες:

2-7

3-7

4-5

5-5

6-5

7-5

8-6

9-6

10-6

11-5

12-6

13-3

14-3

15-3

16-3

17-3

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση