Το Δημοτικό Θέατρο Λαμίας για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 12:45 Το Δημοτικό Θέατρο Λαμίας για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης αποχαιρετά τον συντοπίτη Γιάννη Φέρτη, τον ηθοποιό που κατάφερε να συνδυάσει την ποιότητα και την πνευματικότητα με την επιτυχία.

Δε φτάνει μόνο το ταλέντο να σε κάνει τόσο ξεχωριστό, χρειάζεται και το ήθος, η σκληρή δουλειά, η σπουδαιότητα, η αξιοσύνη και όλα αυτά σε ένα πάντρεμα με την ευγένεια και την σεμνότητα.

Ο Γιάννης Φέρτης συνεργάστηκε με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης το 2012, με την παράσταση «ο Πατέρας» του Αύγουστου Στρίντμπεργκ, σε συμπαραγωγή με το Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν και σε σκηνοθεσία Λίλλυς Μελεμέ.

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Γιάννη Φέρτη και σε όλους τους ανθρώπους που τον αγάπησαν και τον τίμησαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση