Σήμερα η μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης Νταλάρα - Βελεσιώτου για τη ΛΑΡΚΟ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 09:33 Σήμερα η μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης Νταλάρα - Βελεσιώτου για τη ΛΑΡΚΟ

«Όχι στο κλείσιμο της ΛΑΡΚΟ, όχι στο μαρασμό του τόπου…»

Στη Λάρυμνα και στην περιοχή της ΛΑΡΚΟ θα χτυπά σήμερα η καρδιά των απεργών, όσων συμμετέχουν στη Γενική Απεργία που προκήρυξαν ΓΣΕΕ και συνδικάτα για καλύτερους μισθούς και λιγότερη ακρίβεια.

Για τους εργάτες της ΛΑΡΚΟ, βέβαια προέχει να μείνει ζωντανή η νικλεοβιομηχανία, καθώς βρίσκονται αντιμέτωποι με την ανεργία και τα προγράμματα της ΔΥΠΑ.

Για αυτό το λόγο η συγκέντρωση για την πανελλαδική απεργία πραγματοποιείται στη Λάρυμνα, όπου θα πραγματοποιηθεί στις 12:30’ το μεσημέρι, μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης με τους Γιώργο Νταλάρα και Φωτεινή Βελεσιώτου. Από τη Λαμία αναχωρούν δωρεάν λεωφορεία στις 10:30’ από την οδό Στουρνάρα (Στρατόπεδο Τσαλτάκη), με προορισμό τη Λάρυμνα.

Με στόχο «να καπνίσει και πάλι η τσιμινιέρα», όπως βροντοφώναξαν και στην πρόσφατη συγκέντρωσή τους στη Λαμία, οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ λένε «όχι στο κλείσιμο της ΛΑΡΚΟ, όχι στις απολύσεις, όχι στον μαρασμό του τόπου».

Στη σημερινή απεργία έχουν δηλώσει συμμετοχή το σύνολο των συνδικάτων, σωματείων, συλλόγων εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα, ενώ συμμετέχουν με στάσεις εργασίας εργαζόμενοι στα ΜΜΜ, την υγεία και τα πλοία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση