Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για καπνούς σε σπίτι ηλικιωμένου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 12:53 Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για καπνούς σε σπίτι ηλικιωμένου (ΦΩΤΟ αρχείου)

Μικρής έκτασης το συμβάν αντιμετωπίστηκε άμεσα χωρίς προβλήματα…

Για πυρκαγιά σε σπίτι στον Περιφερειακό του Αγίου Λουκά σε πάροδο της οδού Τυμφρηστού, σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Λαμίας λίγο πριν τις 12:00’ το μεσημέρι της Τετάρτης (17/4).

Γείτονες είδαν καπνό να βγαίνει από το παράθυρο οικίας στο οποίο διαμένει ηλικιωμένο άτομο και ειδοποίησαν την Πυροσβεστική.

Στο σημείο έφτασαν δύο πυροσβεστικά οχήματα, με τους πυροσβέστες να διαπιστώνουν μικρή εστία φωτιάς από οικιακή χρήση (ηλεκτρική κουζίνα). Συγχρόνως βοήθησαν τον ηλικιωμένο που είχε βγει ήδη από το σπίτι του για να δουν ότι είναι καλά.

Μάλιστα ο τελευταίος διαβεβαίωσε ότι δε χρειάζεται κάποια ιατρική βοήθεια και αρνήθηκε τη διακομιδή του με ασθενοφόρο στο ΓΝ Λαμίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση