Γιώργος Κοτρωνιάς: «Η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας τιμά την περιοχή μας»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 08:01 Γιώργος Κοτρωνιάς: «Η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας τιμά την περιοχή μας»

Στόχος η περαιτέρω ενίσχυσή της σε έμψυχο δυναμικό και υλικοτεχνικό εξοπλισμό…

Τη σημασία της σωστής λειτουργίας της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λαμίας, τονίζει στο LamiaReport ο Βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κοτρωνιάς, με αφορμή και το πρόσφατο ρεπορτάζ της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας με στοιχεία που αποδεικνύουν την κατακόρυφη αύξηση των ιατροδικαστικών πράξεων σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Ο κ. Κοτρωνιάς βίωσε σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και ως εκπρόσωπος του νομού στη Βουλή, την προβληματική λειτουργία της Υπηρεσίας και ήταν αυτός που με τις παρεμβάσεις του προς τον τότε Υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα, το είχε αναδείξει ως μείζον θέμα που έπρεπε άμεσα να επιλυθεί.

Πλέον η παρουσία των δύο νέων ιατροδικαστών έχει διευκολύνει τη λειτουργία και των δικαστικών και αστυνομικών αρχών, καθώς είναι πολύτιμη και καθοριστική η συμβολή τους σε υποθέσεις που τους αφορούν, όπως επιβεβαιώνει ο βουλευτής Φθιώτιδας, που παρακολουθεί την εξέλιξη της Υπηρεσίας.

«Αυτό πρέπει να το διατηρήσουμε, αλλά και να την ενισχύσουμε σε προσωπικό, κτιριακά και σε εξοπλισμό…», δεσμεύεται ο κ. Κοτρωνιάς «ώστε να συνεχίσει να είναι μια υπηρεσία που τιμά την περιοχή μας σε αντίθεση με αυτό που ήταν τα προηγούμενα χρόνια».

Δείτε τι μας είπε ο Βουλευτής Φθιώτιδας Γιώργος Κοτρωνιάς:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση