Μεγάλη συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση στη Λάρυμνα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 14:24 Μεγάλη συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση στη Λάρυμνα

«Κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος. Θα τα καταφέρουμε», δήλωσε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας που συνομίλησε και με τους γνωστούς καλλιτέχνες Γιώργο Νταλάρα και Φωτεινή Βελεσιώτου που τραγούδησαν στη μεγάλη συναυλία για τη ΛΑΡΚΟ…

Με τη συμμετοχή, ελεύθερων επαγγελματιών, εμπόρων και αγροτών, μαζί με συνδικάτα σωματεία και φορείς της αυτοδιοίκησης, πραγματοποιήθηκε στη Λάρυμνα, η μεγάλη συγκέντρωση των απεργών της ΛΑΡΚΟ, που αγωνίζονται για να κρατήσουν ανοιχτή τη μεγάλη νικελοβιομηχανία.

Η απεργιακή συγκέντρωση που είχε κόσμο από όλη τη Φθιώτιδα και τους γύρω νομούς, «φιλοξένησε» μεγάλη συναυλία με τους Γιώργο Νταλάρα και Φωτεινή Βελεσιώτου.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης είχε μάλιστα και τετ α τετ με το Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, ο οποίος έδωσε το παρών στη μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση.

«Δεν υποχωρούμε αν δεν δικαιωθούν οι εργάτες της ΛΑΡΚΟ και οι οικογένειες τους, αν δεν ανοίξει το εργοστάσιο να μπουν μέσα όλοι οι εργαζόμενοι στα πόστα τους με πλήρη δικαιώματα. Κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος. Θα τα καταφέρουμε», ήταν η δήλωση του κ. Κουτσούμπα, ο οποίος είναι στο πλευρό των εργαζομένων από την αρχή της περιπέτειάς τους.

(Φωτογραφίες 902.gr)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση