Εγκαίνια νέου γηπέδου μπάσκετ στο Γοργοπόταμο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 15:37 Εγκαίνια νέου γηπέδου μπάσκετ στο Γοργοπόταμο

Το Σάββατο 27 Απριλίου, στις 11:00' το πρωί.

Το δελτίο τύπου:

Σας γνωρίζουμε ότι ο εκπολιτιστικός μας Σύλλογος με την επωνυμία Σύλλογος Νεολαίας Γοργοποτάμου "Η Ζωοδόχος Πηγή" ιδρύθηκε το 2014 μετά από πρωτοβουλία της νεολαίας του χωριού και έχει ως σκοπό την κοινωνική, πολιτιστική και ψυχαγωγική ανάπτυξη του χωριού μας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Εδρεύει στο Γοργοπόταμο Φθιώτιδας του Δήμου Λαμιέων.

Στα δέκα αυτά χρόνια λειτουργίας έχουμε πραγματοποιήσει ουσιαστικά έργα για το χωριό μας (ανακαίνιση του εν ενεργεία νηπιαγωγείου Γοργοποτάμου, ανακαίνιση του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Γοργοποτάμου, τοποθέτηση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή στο χωριό μας 24 ώρες το 24ωρο προσβάσιμος και 25 εκπαιδευμένοι συγχωριανοί μας στις πρώτες βοήθειες) ύψους 50 χιλιάδων ευρώ .

Πρόσφατα παραδώσαμε στο χωριό μας το νέο γήπεδο μπάσκετ που η κατασκευή του πραγματοποιήθηκε με την συγχρηματοδότηση του Δήμου Λαμιέων, του Συλλόγου μας και την ευγενική χορηγία της εταιρίας Τechnomar shipping incμετά από παρέμβαση του Υπουργού υποδομών και μεταφορών και συγχωριανού μας κυρίου Χρήστου Σταϊκούρα .

Το Σάββατο 27 Απριλίου 2024 και ώρα 11:00 πμ στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου Γοργοποτάμου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του νέου γηπέδου από τον Υπουργό υποδομών και μεταφορών κύριο Χρήστο Σταϊκούρα. Επίσης στην εκδήλωση θα παρευρίσκονται εκπρόσωποι της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και της νυν και πρώην δημοτικής αρχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση