Πασχαλινό θεματικό πάρκο στην καρδιά της Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 21 Απριλίου 2024 08:08 Πασχαλινό θεματικό πάρκο στην καρδιά της Λαμίας (φωτογραφία αρχείου)

Που και πότε προβλέπεται να γίνει…

Τη δημιουργία ενός θεματικού πασχαλιάτικου πάρκου, έβαλε στο τραπέζι για τον εορτασμό του Πάσχα, ο Εμπορικός Σύλλογος Λαμίας, σύμφωνα με την πρόταση που κατέθεσε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λαμιέων.

Διά στόματος Δημάρχου Πανουργιά Παπαϊωάννου, είναι να ξαναμπεί στο ημερολόγιο της χώρας το «Ρουμελιώτικο Πάσχα» και να αποτελέσει στο εξής σημείο αναφοράς και προορισμού, όσων θέλουν να γιορτάσουν παραδοσιακά. Σε αυτό το πλαίσιο έχει ζητήσει τη συνεργασία όλων των φορέων και των πολιτών για ιδέες που θα κάνουν πιο όμορφες και γιορτινές τις μέρες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, η ιδέα του Εμπορικού Συλλόγου είναι να μπει αρκετό χρώμα στην κεντρική πλατεία Πάρκου, με τη δημιουργία σημείων όπου θα μπορούν να παίζουν και να περνούν ευχάριστα την ώρα τους κυρίως οι μικροί φίλοι, αλλά και στους μεγάλους να προσφέρει χαμόγελα και καλύτερη διάθεση.

Κεντρικό θέμα ένα μεγάλο πασχαλινό αυγό, που με τη βάση του θα πλησιάζει τα 3,3 μέτρα, ενώ συνολικά προβλέπεται χώρος περίπου 300 τετραγωνικών μέτρων πάνω στην πλατεία μπροστά από το άγαλμα του Εύζωνα Στρατιώτη.

Η πρόταση μαθαίνουμε ότι υιοθετήθηκε από το Δήμο και θα το δούμε σύντομα να υλοποιείται. Καιρού επιτρέποντος στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας, το πασχαλινό πάρκο θα έχει στηθεί και θα βρίσκεται εκεί για μικρούς και μεγάλους μέχρι την Κυριακή του Θωμά (12/5).

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση