Ένα ατύχημα, σκόρπιες σκέψεις, ένα ευχαριστώ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 08:48 Ένα ατύχημα, σκόρπιες σκέψεις, ένα ευχαριστώ

Προσφάτως χρειάσθηκε μεταξύ άλλων ένα ακόμη χειρουργείο. Επέλεξα τη χειρουργική κλινική του Γ.Ν. Λαμίας με ανεπιφύλακτη εμπιστοσύνη προς τους επιστήμονες και το λοιπό προσωπικό που την στελεχώνουν.

Όλα εξελίχθηκαν καλύτερα από καλά. Εύχομαι το ίδιο να συμβαίνει σε κάθε συμπολίτη μας. Και είμαι υποχρεωμένος εκ των πραγμάτων να εκθέσω δημοσίως αφενός την άποψη μου ότι υψηλής κατάρτισης επιστημονικό προσωπικό με εξαιρετικό επαγγελματικό ήθος και ειλικρινή αφοσίωση στον άνθρωπο υπηρετεί την ιατρική επιστήμη και αφετέρου ότι ανακαλύπτω συνεχώς ωραίους ανθρώπους, άψογους ιατρούς, ευγενείς νοσηλευτές, νοσηλεύτριες και λοιπό προσωπικό.

Και να εκφράσω την ικανοποίησή μου και τον σεβασμό μου προς τον Διευθυντή της κλινικής κ. Κώστα Κατσιμάνη και στον χειρουργό μου κ. Ανδρέα Παπατριανταφύλλου που συνέβαλαν στην ίασή μου. Δεν ξεχνώ βεβαίως  και τους άλλους αξιόλογους χειρουργούς της εν λόγω κλινικής που συμβάλλουν στην εύρυθμη λειτουργία του Γ.Ν. Λαμίας. 

Ευχαριστώ και την καλή μου τύχη που ένα από τα προβλήματα υγείας μου λύθηκε στο Νοσοκομείο της γενέτειρας πόλης μου.

Θερμές ευχές προς όλους για ό τι το καλύτερο στη ζωή σας. Και με το καλό να λυθούν και τα εκκρεμή προβλήματά του.

Ευάγγελος Στυλ. Γκέκας,
φιλόλογος, συνταξιούχος εκπαιδευτικός
(18-04-2024).

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση