Έκτακτο δελτίο από το Λιμεναρχείου Αιδηψού για την εκδήλωση επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 12:48 Έκτακτο δελτίο από το Λιμεναρχείου Αιδηψού για την εκδήλωση επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Οδηγίες για σκάφη και λουόμενους…

Ο Λιμενάρχης Αιδηψού Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. Σωτήρης Δανίκας, ενημέρωσε για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν τις επόμενες ώρες στην περιοχή ευθύνης του, προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις.

Ειδικότερα αναφέρει:

1. Το Λιμεναρχείο Αιδηψού ενημερώνει σύμφωνα με το από 19/04/2024 δελτίο καιρού της Ε.Μ.Υ. πρόκειται να εκδηλωθούν επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή μας (ισχυρές βροχές – καταιγίδες – θυελλώδεις άνεμοι). Συγκεκριμένα από τις βραδινές ώρες της Παρασκευής 19/04/2024 έως τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου 20/04/2024 τα έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν τα βόρεια τμήματα της Εύβοιας.

2. Κατόπιν αυτών Πλοίαρχοι – Κυβερνήτες και Ιδιοκτήτες σκαφών όλων των κατηγοριών  παρακαλούνται προ απόπλου για οποιονδήποτε προορισμό να ενημερώνονται από τις κατά τόπους Λιμενικές Αρχές για τα καιρικά φαινόμενα που επικρατούν , να λάβουν όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ασφαλείας  και να μεριμνήσουν για την ασφάλιση των σκαφών τα οποία ελλιμενίζονται σε όρμους και λιμένες.

3. Οι λουόμενοι συστήνεται όπως επιδεικνύουν την απαραίτητη προσοχή , να συμμορφώνονται με τους κανόνες ασφαλούς κολύμβησης και να αποφεύγουν το κολύμπι με δυσμενείς καιρικές συνθήκες .

4. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε με τις κατά τόπους Λιμενικές Αρχές :  Λιμεναρχείο Αιδηψού (τηλ: 22260-22464-5) – Α Λιμενικό Τμήμα Ωρεών (τηλ:22260-41710) – Λιμενικό Σταθμό Λίμνης (22270-31496)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση