Σύγκρουση ΙΧΕ με μηχανάκι και τραυματισμός 28χρονου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 20:23 Σύγκρουση ΙΧΕ με μηχανάκι και τραυματισμός 28χρονου

Χωρίς δίπλωμα ο νεαρός οδηγός του αυτοκινήτου…

Τροχαίο ατύχημα με την σύγκρουση Ι.Χ.Ε. και δικύκλου, σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (18/4) επί της οδού Κ. Καραμανλή, πλησίον της γέφυρας του Ευρίπου στη Χαλκίδα.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός του 28χρονου οδηγού του δικύκλου, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, για την παροχή των πρώτων βοηθειών, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση, διαπιστώθηκε ότι ο 24χρονος αλλοδαπός οδηγός του ΙΧΕ στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης και συνελήφθη για παράβαση του άρθρου 94 παρ. 1 του Ν. 2696/99 “Περί Κ.Ο.Κ.” και του άρθρου 314 του Π.Κ. “Σωματική βλάβη από αμέλεια”.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση