Νέα έφοδος των αστυνομικών στον καταυλισμό της Ανθήλης (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Απριλίου 2024 08:04 Νέα έφοδος των αστυνομικών στον καταυλισμό της Ανθήλης (ΦΩΤΟ)

Γέμισε ο τόπος καλώδια από τις «πατέντες» ρευματοκλοπών, που ξήλωσε το συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ….

Ευρείας κλίμακας, αστυνομική επιχείρηση με τη συμμετοχή αρκετών Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας (22/4), στον καταυλισμό των Ρομά στην Ανθήλη.

Στο στόχαστρο ήταν και πάλι περιπτώσεις ρευματοκλοπών, για αυτό και στην επιχείρηση που έγινε παρουσία και δικαστικού λειτουργού, συμμετείχε και συνεργείο της «ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ».

Έγιναν τουλάχιστον τρεις προσαγωγές, ενώ κόπηκαν και πάλι αρκετές παράνομες συνδέσεις με το δίκτυο, με εναέρια κι εκτεθειμένα καλώδια ρεύματος!

«Τρεις εβδομάδες μετά την προηγούμενη εξόρμηση και οι αστυνομικοί βρήκαν ξανά τα ίδια. Το είπα και τότε, το ξαναλέω και τώρα, οι έλεγχοι πρέπει να είναι συνεχείς», τονίζει στο LamiaReport ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ανθήλης Μάριος Μπούτσης, που καταγγέλλει οποιαδήποτε μορφή παραβατικότητας. «Δεν μπορούν να ισχύουν δύο μέτρα και δύο σταθμά. Άλλα για τους Ρομά και άλλα για τους μόνιμους κατοίκους της Ανθήλης. Δεν μπορούμε να ανεχτούμε άλλο τόσο την παραβατικότητα όσο και την ατιμωρησία».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση