Την Τετάρτη η 10η Τακτική Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Δομοκού

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024 19:51 Την Τετάρτη η 10η Τακτική Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Δομοκού

Συνεδριάζει την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 στις 12:00’ το μεσημέρι η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Δομοκού, κατόπιν της πρόσκλησης του Δημάρχου και Προέδρου της Χαράλαμπου Λιόλιου.

Τα θέματα της ημερησίας διάταξης στην 10η τακτική συνεδρίαση είναι τα παρακάτω:

Θέμα 1o: Αποδοχή Ποσού 3.000.000,00€ Απόφαση ΥΠΕΣ 34735/11-04-2024 (ΑΔΑ:6ΤΣΕ46ΜΤΛ6-7Μ2)

Θέμα 2o: Λήψη Σύμφωνης Γνώμης για την Εκτέλεση Εργασιών "Επισκευής - Συντήρησης Δημοτικού Σχολείου στην Κοινότητα Πετρωτού"

Θέμα 3o: Έγκριση 3ης Τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος

Θέμα 4o: Έγκριση 3ης Τροποποίησης Προϋπολογισμού έτους 2024

Θέμα 5o: Ορισμός Πληρεξούσιου Δικηγόρου για την αριθ.423/Π-ΕΓ/74/24 Αγωγή κατά του Δήμου Δομοκού

Θέμα 6o: Λήψη Σύμφωνης Γνώμης σχετικά με το Αίτημα της εταιρείας "Δέλτα Τεχνική Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας Α.Ε." για Χρήση Δημόσιας Δασικής Έκτασης στην θέση "Λιβαδάκια" για το έργο: "Σταθμός Αποθήκευσης Ηλεκτρικής Ενέργειας Ισχύος 47,6MW ΚΑΙ 95,2MWh στην θέση "Κριτήρια" Τ.Κ. Δομοκού, Δ.Ε. Δομοκού, Π.Ε. Φθιώτιδας

Θέμα 7o: Λήψη Απόφασης για την Καθιέρωση 24ωρης λειτουργίας καθώς και λειτουργίας κατά το Σάββατο, τις Κυριακές και εξαιρέσιμες ημέρες των υπηρεσιών Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής (Πολιτικής Προστασίας, Καθαριότητας) και Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Δομοκού.

Θέμα 8o: Λήψη Απόφασης Εκλογής Υδρονομέων Άρδευσης

Θέμα 9o: Έγκριση Τεχνικών Προδιαγραφών και Καθορισμός των Όρων Διενέργειας Ανοιχτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού για την Προμήθεια με τίτλο: "ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΕΡΓΟΥ"

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση