Σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας περιοχή της νότιας Εύβοιας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Απριλίου 2024 13:55 Σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας περιοχή της νότιας Εύβοιας

Εξαιτίας της πρόσφατης κακοκαιρίας…

Την κήρυξη σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ερέτριας της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, αποφάσισε ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Βασίλειος Παπαγεωργίου.

Η απόφαση αφορά τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από την εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων (έντονες βροχοπτώσεις, ισχυροί άνεμοι) τα οποία εκδηλώθηκαν στις 19-04-2024 στην παραπάνω περιοχή και θα ισχύει από την ημερομηνία εκδήλωσης των φαινομένων και για έναν (1) μήνα, ήτοι έως και 20 Μαΐου 2024.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση