Λαμία: Τραυματισμός μαθητή μετά από πτώση μέσα σε σχολείο (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 10:21 Λαμία: Τραυματισμός μαθητή μετά από πτώση μέσα σε σχολείο (ΒΙΝΤΕΟ)

Το παιδί παγιδεύτηκε στο χώρο και χρειάστηκε η επέμβαση πυροσβεστικής και ΕΚΑΒ για να κόψουν την περίφραξη και να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο…

Η βόλτα ενός 17χρονου μαθητή το βράδυ της Κυριακής (28/4) κατέληξε σε ένα δυσάρεστο συμβάν με τον τραυματισμό του στο πόδι εντός κλειστού χώρου στο 1ο Λύκειο Λαμίας.

Το συμβάν σημειώθηκε γύρω στις 21:15’ και σύμφωνα με μαρτυρίες ο νεαρός βρέθηκε χτυπημένος εντός περιφραγμένου χώρου, που φυλάσσει το προαύλιο από την στέγη του Γυμναστηρίου, ώστε να μην υπάρχει πρόσβαση.

Μετά την πτώση του όμως και τον τραυματισμό του στο πόδι, το παιδί δεν μπορούσε να πηδήξει από τα κάγκελα και για βοήθεια ειδοποιήθηκε πυροσβεστική και ΕΚΑΒ.

Δύο πυροσβεστικά οχήματα και ισάριθμα ασθενοφόρα έφτασαν στο σημείο, καθώς και περιπολικά της αστυνομίας, με τους διασώστες να κόβουν τελικά μέρος της εσωτερικής πόρτας για τον απεγκλωβισμό του και τη διακομιδή του στο Νοσοκομείο.

Δείτε το βίντεο με τη μαρτυρία της γυναίκας που άνοιξε την εξωτερική πόρτα του κτιρίου για να εισέλθουν οι διασώστες με το φορείο.

Όπως αναφέρουν γείτονες, καθημερινά δεκάδες παιδιά από όλη τη Λαμία, πηδούν τα κάγκελα και βρίσκονται στο σημείο. Η Διεύθυνση του σχολείου έχει λάβει μέτρα για όλα τα επικίνδυνα σημεία με υψηλά κάγκελα, αλλά αυτά δεν αποτελούν εμπόδιο σε νεαρούς που έχουν στέκι τόσο το συγκρότημα του 1ου Λυκείου - Γυμνασίου, όσο και του 4ου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση